Nastup oca sa ćerkama koji je rasplakao region, nema kome suze nisu krenule (VIDEO)

O nastupu amatera u pevanju i oca Miroslava Mišića sa ćerkama koje žive u Beču od sinoć priča ceo region.

Ovaj takmičar šoua „Nikad nije kasno“ pripredio je neverovatno izneđenje i lavinu emocija kada je sa naslednicama Anjom i Larom zapevao pesmu „Rasti, rasti moj zeleni bore“.

Čim su pustili glas otac i ćerke naježili su sve u studiju, čak i stručni žiri koji nije mogao da sakrije oduševljenje neverovatnim talentom porodice Mišić, te su nemo posmatrali i snimali nastup nabijen emocijama.

nastup o kom prica ceo region
Miroslav Mišić sa ćerkama

Ni sam autor takmičenja veterana Žika Jakšić nije skrivao iznenađenje odabirom i načinom interperatcije oca sa ćerkama, te je u jednom trenutku podigao ruke i konstatovao:

-Au, kakva magija! Dragi gledaoci, ova muzika je čista umetnost!

0A0A2782
Miroslav Mišić sa ćerkama

Publika u studiju ostala je bez teksta nakon emotivnog izvođenja oca sa naslednicama, a višeminutnim ovacijama i aplauzom pozdravili su porodicu Mišić.

-Publika je pokazala pravo poštovanje prema izboru pesme i prema nastupu – naglasila je Dragana Katić nakon nastupa koji je rasplakao ceo region, a na koji ni vi nećete ostati imuni kad ga pogledate.

Nastup Miroslava Mišića sa ćerkama pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A2707 1
Miroslav Mišić sa ćerkama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.