Ova pevačica je uzor Tei Tairović: „Niko ne može da se poredi sa njom“

0A0A5805

Bilo da se radi o muzici ili nekoj drugoj profesiji uspeh ne dolazi tek tako. Samo odricanje, rad, trud i upornost donose rezultate, a to je na svojoj koži osetila pevačica Tea Tairović o čemu je govorila za Grand.

-Uspeh uvek dolazi onda kada najmanje očekujete. Trudim se da ostanem na zemlji i da budem normalna van scene i mislim da mi to polazi za rukom. I dalje vodim jedan normalan život kao i ranije, osim što sam popularnija- istakla je Tea koja ne krije da je okusila i onu drugu stranu medalje.

-Sada se već nosim sa nekim opaskama, podmetanjem nogu što nisam očekivala, ali dobro, život ide dalje- dodala je sa osmehom.

0A0A5407

Iako je nedavno napunila Tašmajdan i održala solistički koncert za pamćenje pred više od deset hiljada ljudi, Tairovićeva nastavlja da grabi ka estradnom vrhu.

Tea Tairović o Breni

Eklsuzivno za Grand Tea je otkrila čiju karijeru najviše ceni, ali i koja pevačica joj je muzički uzor.

-Mislim da je to Brena, definitivno, ipak je ona jedna jedina! Ali nikada neću imati noge kao ona i to je u redu! (smeh) Mislim da je ona dosegla mnogo dalje od jugoslovenskih granica i svaka joj čast na tome. Postigla je uspeh kojisa kojim se nijedan još ne može uporediti- rekla je pevačica.

ipiccy image 11 1
Tea Tairović o Breni

Podsetimo, Tea Tairović svoju karijeru započela je u takmičenju „Zvezde Granda“ za koje tvrdi da joj je potpuno promenilo život.

-Često želim na Jutjubu da pogledam svoje snimke iz takmičenja, ali nema ih više. Sve mi to sada deluje kao neki drugi život, taj period. Kao da je bilo pre sto godina zaista– priznala je Tea.

0A0A6108

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Svi detalji koncerta Tee Tairović

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović