Voditelj naterao Ljupku Stević da se skine usred emisije, pa je lupkao po zadnjici (VIDEO)

LJUPKA STEVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 26

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Grand na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“, kada je voditelj Siniša Medić naterao Ljupku Stević da se skine.

Naime, kako je tokom cele emisije pevačica bila u kratkoj haljini koju je sakrila dugim mantilom, voditelj nije mogao a da je ne natera da pokaže koliko je zgodna, te je na kraju naterao da se skine, što je izazvalo smeh u studiju.

Skidaj se, Ljupka i kraj. Skini taj bade mantil i ajde da šetamo. Nek’ se vidi raskoš-poručio je voditelj, a pevačica ga slepo poslušala, nakon čega je dobila ovacije i aplauz čak i gostiju.

GOSTI ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 70

Nakon što je Ljupka ispozirala, Aleksandra Mladenović odmah je dobacila:

Mogli ste i neku muziku da pustite da odigla nešto žena, vidi kako je zgodna.

LJUPKA STEVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 25

Nakon toga Aleksandra je zapevala svoj hit „Nož u leđa“, a Ljupka zanosno zaigrala na sceni na kojoj joj se pridružio i voditelj.

Čim su zaplesali Medić je u zanosu počeo da je lupka po zadnjici i butinama što je sve u studiju, čak i pevačicu dovelo do suza.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

Ljupka je u razgovoru za Grand nedavno otkrila zbog čega je se muškarci plaše.

-Moji partneri me se plaše ako naprave neki gaf, a ja to volim sve da postavim na svoje mesto. Argumentovano mu stavim do znanja da je greška napravljena i da se više ne ponovi, i to mi je uvek polazilo za rukom. Kad god sam planula uvek je nakon toga sve bilo u redu, dok ako sam blaga što inače jesam, onda prosto nema efekta. Mislim da je suština da im na jedan pravi način kažem šta mi smeta. Bude to kao kada nastavnica na času malo podvikne – objasnila je Ljupka.

LJUPKA STEVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 10

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.