Darko Lazić podelio emotivnu objavu sa pokojnim ocem: Ovako je tandem iz snova nastupao zajedno, svi u transu, šuške na sve strane (VIDEO)

f201b0729aed2de5b1bbf8bb32449b873d9ca69c

Turbulentan život Darka Lazića svojevremeno je obeležio veliki gubitak, kada je njegov otac Milan za koga je bio izuzetno vezan napustio ovaj svet.

Lazićev otac preminuo je nakon operacije smanjenja želuca, kada se nije probudio iz anestezije.

Darko je priznao da mu je bilo jako teško kada ga je izgubio, ali ističe da ne krivi nikoga za njegovu smrt, ali je za njega njegov odlazak nenadoknadivi gubitak.

Jako mi je bilo teško kada sam ga izgubio, jer sam ga izgubio na jako glup način. On je otišao da se operiše, nažalost nešto se desilo, ne znam da li je anesteziolog ili nešto drugo, ne mogu nikoga da krivim, njega nema pa nema. Napravjena je ta greška i on se nije probudio iz anestezije, nažalost se to desilo tako – rekao je pevač svojevremeno.

7bada011267bae6354a587d0ab5b4f3daecef7fb

Iako je Darko stekao enormnu popularnost kada se pojavio i pobedio u „Zvezdama Granda“, upravo je njegov otac bio ključna figura koja ga je uvela u svet muzike jer je on bio harmonikaš.

–  Ja sam kao klinac sa svojih deset godina ušao u kafanu. Moj otac je inače bio muzičar, harmonikaš, sećam se da mi je rekao, kakva škola, kafana bre– otkrio je Lazić koji je podelio emotivnu uspomenu sa Milanom sa jednog veselja na kome je on pevao dok je tata svirao.

huii

Na snimku se jasno vidi kako su svi gosti u transu zbog atmosfere koju Lazići prave, dok vade šuške i pune harmoku pokojnog Milana.

Uvek ćeš biti tu– napisao je Darko uz emotikone anđela.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić