Ana Sević otkrila da je imala probleme nakon trećeg porođaja: „Carski rez samo ako mora“ (FOTO)

sevic ana

Pevačica i voditeljka Ana Sević jedna je od aktivnijih javnih ličnosti na društvenim mrežama. Ona na Instagramu najčešće deli porodične slike sa decom, ali i daje savete svojim pratiocima.

Tako je sada znatiželjnoj publici odgovarala na pitanja, a ljude je najviše zanimalo kako uspeva sama da se izbori sa troje dece i da li joj neko pomaže oko njih.

-Ne postižem sve sama, daleko od toga i sa tim sam se pomirila. Kad dođe vreme, vrtić će spasiti svet – našalila se pevačica.

Kako se tri puta porodila carskim rezom, žene je najviše zanimalo kako se Ana oporavila nakon tri takva iskustva.

Capture 18

-Tri carska, generalno lagano sam prošla kroz to uz problemčić kod trećeg koji je malo produžio oporavak. Ali već posle par sati sam bila na nogama i maksimalno sam se trudila da bih se što pre oporavila. Sada kada znam sve što znam insistirala na prirodnom porođaju, carski samo ako mora i birala bih drižavnu bolnicu nikako privatnu – napisala je Ana.

Podsetimo, Ana je pre manje od mesec dana organizovala proslavu rođendana najmlađem sinu, a tom prilikom je medijima otkrila ko je stroži roditelj, ona ili njen suprug Danijel.

Tata pokušava da glumi strogoću, a ja sam ta koja zateže situaciju. Mislim da je to tako u svakoj porodici, ali oni su zaista Bogu hvala dobra deca – kazala je ona tada.

Foto: Filip/Instagram,
Autor: A.Milinković