Gest za poštovanje: Saša Popović poklonio dve violine muzičkoj školi u Bujanovcu (VIDEO)

0A0A0167

Iako je mnogo puta do sada učestvovao u raznim humanitarnim akcijama, Saša Popović to nikada javno nije eksponirao. Pre nekoliko dana na snimanju „Zvezda Granda“ on je poklonio dve violine muzičkoj školi u Bujanovcu.

Predstavnik humanitarne fondacije „Vivarti“ koja podržava mlade talente preuzeo je poklon, a kreativni direktor Granda deci je poručio da se godinama uspešno bave muzikom.

-Evo doniramo dve violine za muzičku školu u Bujanovcu, a organizator je udruženje Vivarti. Evo jedna i druga violina i neka deca sviraju lepo. Neka nauče, pa kada odrastu recimo da dođu da prate Cecu. Ustvari, ona će već biti starija, onda mene najbolje da prate, najmlađi sam ovde sa Bosancem – našalio se Saša.

Žiri „Zvezda Granda“ ga je pozdravio velikim aplauzom, a predstavnik udruženja se zahvalio kreativnom direktoru Granda na poklonu.

0A0A0183

-Hvala Vam, siguran sam da će neko od dece jednog dana završiti kod vas – poručio je predstavnik udruženja.

Podsetimo, sinoć je na Belom Dvoru u Beogradu organizovano humanitarno veče na kome su prikupljena sredstva za muzičku školu u Bujanovcu. Među brojnim gostima bile su i poznate ličnosti koje su dale doprinos ovom događaju.

Ceremoniji i svečanom koncertu su prisustvovali Ana Bekuta, Goca Tržan, Aleksandar Sofronijević, voditeljka Marija Veljković i mnogi drugi.

U videu pogledajte kako je izgledala dodela violina.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković