Login/Registracija

Milica Pavlović se oglasila povodom navoda da je u vezi sa Danilom Vučićem i otkrila šta se zaista desilo u Amsterdamu: „Pogrešno je protumačeno“ (FOTO)

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama isplivale su fotografije na kojima sin Aleksandra Vučića šeta u Amsetrdamu sa Milicom Pavlović za koje se sumnja da su u vezi.

Ipak, pevačica je odlučila da stane na put spekulacijama i otrkrije pravu istinu o njihovom odnosu demantujući postojanje bilo kakvih emocija osim prijateljskih. Prema njenim rečima, kada su se našli u isto vreme i na istom mestu, u Amsterdamu gde je ona inače otputovala zbog poslovnih obaveza, pozvala ga je da joj se, kao i njenim prijateljima, pridruži na kafi.

Ovom prilikom želim da demantujem i stanem na put svim nagađanjima koja trenutno kruže. Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz Amsterdama na kom sam prošetala sa svojim dugogodišnjim prijateljem – počela je ona, pa dodala:

Zadesili smo se u isto vreme u istoimenom gradu i ja sam ga pozvala na kafu sa mnom i mojim prijateljima– objašnjava Pavlovičeva i ističe da je njihov odnos prijateljski.

Naš odnos je iskljucivo prijateljski. On je već duže vreme zauzet momak u srećnoj vezi. Žao mi je što je pogrešno protumačeno to što sam ga prihvatila za ruku par puta tokom šetnje. Ljubim vas – zaključila je ona i, sudeći po već idućem Instagram „storiju“, vratila se poslovnim obavezama koje su joj uvek u fokusu.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić