Login/Registracija

Milica Pavlović otkrila čime se bave članovi njene porodice, a od njih je nasledila veliku vrednost: „Ne ulažem samo u karijeru“

Milica Pavlović više od deceniju je na estradnom nebu, a o njenom privatnom životu zna se onoliko kolik je ona bila voljna da otkrije.

Sad je rešila da otkrije profesije članova svoje porodice, o kojima se dosad mnogo pričalo i pisalo.

Ja potičem iz jedne radničke porodice. Tata je mogao da spoji dve smene da radi sa pauzom za topli obrok. Moja tetka je lekar, voli da napomene da ima svoju kancelariju. Pored toga što je radnik, vrlo je školovana. Da ne govorim o baki i deki koji su se jednom rodili i postojali. Oni su u 5 ujutru ustajali da rade – kazala je pevačica na početku.

Moj deda je radio u ciglani, baka je bila domaćica. Na početku sam verovatno nesvesno to posmatrala, a posle sam shvatila odakle i to kod mene potiče – rekla je pevačica za „Premijeru, vikend specijal“ i dodala:

Ja ulažem i u svoje prijatelje i u svoje ljubavi. Ne samo u karijeru. Tu sam i za svoje prijatelje i za svoju porodicu, a koliko sam tek tu za svoju publiku. Zbog njih se trudim da radim svakog dana na sebi i oko sebe.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.