Login/Registracija

Voditeljka pobesnela zbog pevačicinog ponašanja, pa oplela: „Velika zvezdo, poštuj kuću koja te je stvorila“

Voditeljka „Grand magazina“ Jelena Dimitrijević poznata je kao surovi profesionalac i žena koja ima lepu saradnju sa mnogobrojnim estradnjacima, međutim ovog puta nije mogla da se suzdrži, pa je tokom emisije prozvala pevačicu Bilju Marković čiji postupak ju je po svemu sudeći i te kako izrevoltirao.

Naime, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ trebalo je da gostuje u emisiji koja se emituje na Grand televiziji, međutim iz nepoznatih razloga nije odgovarala na pozive i poruka voditeljki niti je ispoštovala dogovor što se Jeleni ni malo nije dopalo, pa je morala da reaguje i javno joj uputi kritiku.

Moram da kažem da imam jedno jako neprijatno iskustvo sa zvezdom Granda, a u pitanju je Bilja Marković. Ni meni niti koleginici se nije javila na telefon niti je odgovarala na poruke – započela je svoje izlaganje voditeljka, pa se obratila koleginici, Sanji Ćulibrk:

Kod tebe je trebalo da dođe. Sanja, baš imaš sreće da kod tebe gostuje velika zvezda Bilja Marković koja ti je pisala da će doći kod nas u Grand magazin, ali se nije pojavila. Jednostavno želim da uporedim te neke zvede Granda koje su baš tamo gde treba da budu. Dragica Zlatić je recimo žena koja je zvezda i uvek odgovara na poruke i poštuje dogovore.

Sa Jelenom se složila i njena koleginica Sanja, a onda je voditeljka nastavila izlaganje.

Pre svega poštujem kuću u kojoj radim, pa msilim da i drugi koji su potekli iz ove kuće treba da je poštuju, ne mene lično jer mi poštovanje estradnih umetnika nije potrebno. Nisam ja iz tog sveta, ali ovo je strašno – zaključila je voditeljka.

Za kraj izlaganja, Jelena je sa dozom sarkazma uputila pozdrav pevačici.

Nejavljanje i neodgovaranje je nedopustivo. Pozdrav za veliku i fantastičnu zvezdu, Biljanu Marković – rekla je Dimitrijevićeva, a video možete da pogledate u nastavku.

Jelena pobesnela zbog Biljinog postupka, pa joj javno uputila kritiku
Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk