Studio razoren od tuge: Takmičarka izgubila muža, svi u suzama (VIDEO)

ipiccy image 10 3

Nestrpljenje dok iščekujete novu epizodu popularnog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ rešili smo da začinimo i otkrijemo vam delić onoga što vas čeka već u nedelju.

U žirijskim stolicama i pred veoma teškim zadatkom ovoga puta našli su se premijer Saša Milošević Mare, frontmen grupe „Neverne bebe“ Milan Đurđević i Danijela Buzurović koji nisu ostali imuni na neverovatne životne priče veterana.

ipiccy image 11 5

Ravnodušan nije bio ni Žika Jakšić koji je pustio suzu, a zbog priče jedne takmičarke ceo studio se naježio od glave do pete.

-Ja sam početkom ove godine izgubila muža, on nije bio samo moj muž, nego i moj mentor. Večeras sam htela da pevam njegovu omiljenu pesmu- rekla je sa knedlom u grlu nakon čega se prelomila neverovatna emocija.

-Ovo je jedno od najboljih ženskih izvođenja koje sam ja ikada čuo. Svaka čast, ti pevaš, ubijaš- oduševljenje nije mogao da sakrije Milan Đurđević.

ipiccy image 11 4

Neverovatni talenti i njihova želja za uspehom iznenadili su stručni žiri koji je ovoga puta bio posebno ganut zbog emocije koja je vladala tokom čitavog snimanja, a šta se još dešavalo saznajte klikom na video ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović