Milica Jokić objavila novu pesmu i stihovima dala odgovor na ono što se svi pitaju ceo život (VIDEO)

MILICAJOKIC3

Od kad je kročila na Grandovu scenu Milica Jokić, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ pokazala je da ima ogroman pevački potencijal.

Mlada zvezda u usponu sigurnim koracima grabi ka vrhu, a da joj odlično ide svedoči i njena nova pesma koja je danas ugledala svetlost dana.

MILICA JOKIC2

Već na prvo slušanje numera „To mogu ja“ oduševljava i stihovima i ritmom te ne čudi što su se društvene mreže i Jutjub kanal za samo nekoliko minuta od objavljivanja bukvalno usijali.

„Devojka ima glaščinu“, „Odličlno, super je pesma“, „Ne znam da li mi je bolja pesma, spot ili njen stajling, top“, „Bravo lutko, fenomenalno“, „Objasnila si!“, „Ma ovo gori“, samo su neke od prvih reakcija publike.

MILICA JOKIC

Odmah nakon objavljivanja singla oglasila se i Milica i jednom rečenicom sve rekla.

-Znam da ste se više puta do sada zapitali „Kako reći zbogom“, a ja sam se potrudila da vam sa novom pesmom dam odgovor na to pitanje. Uživajte u mojoj novoj pesmi ,,To mogu ja” – poručila je pevačica.

MILICA JOKIC1

„Kako reći zbogom kad bih opet s tobom. Sve u oči gledam, svi te pljuju, ja na tebe ne dam“, prvi je stih Milicinog novog singla, a da biste čuli celu pesmu kliknite na video ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović