Amar Gile se sprema za ženidbu, a evo kako izgleda njegova bivša supruga (FOTO)

0b3c31fd62a9dbecde19e00617be35645747e422

Već neko vreme nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Mirelom, a juče su postali ponosni roditelji naslednika kome su dali ime Zlatan.

Iako Gile vešto izbegava da otkriva detalje iz privatnog života, interesovanje javnosti za njegovim ljubavnim izborila je uvek veliko.

974415b0746ad0229993ccfb026273b79ba5b1b1

Malo ko zna da se pobednik „Zvezda Granda“ nakon četiri godine razveo od bivše supruge sa kojom ima sina Darisa.

– Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom- izjavio je pevač svojevremeno, a mnogi su se pitali ko je Giletova supruga budući da to nikada nije isticao u prvi plan.

U pitanju je lepa plavuša sa kojom Gile ima fantastičan odnos.

amar gile bivsa zena

Podsetimo, nedavno je za Grand priznao da će uskoro ponovo stati na ludi kamen i otkrio kako će izgledati svadbeno veselje.

-Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru…Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak- otkrio je za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović