„Luka voli da sam izazovna“ Milica Jokić o komenatrima koje dobija na račun izgleda, jedan se stalno ponavlja: „Neću više da čitam“

MILICA JOKIC NNK SNIMANJE 03042024 FOTO MUNJA 8 ok

Milica Jokić uživa u vezi sa Lukom Dačićem sa kojim se često pojavljuje na gradskim događajima, zbog čega nisu propustili ni promociju albuma njene koleginice Tanje Savić.

Iako je mlada kročila u estrade vode, Jokićeva je naučila da se nosi sa komentarima i predrasudama javnosti koje su sastavni deo javnog posla.

milica jokic luka dacic

Navikla sam se već na komentare, oko mojih usta, oko raznih nekih stvari, tako da, kako da ti kažem, ne zanima me. Mora da ima dobrih i loših komentara. Negativni komentari mi uvek izazovu pažnju, ma neću više ni da ih čitam -rekla je Milica, pa otkrila da njen dečko Luka, voli kada se ona izazovno obuče:

– Luka očekuje da budem izazovna. Mislim da mu se dopada stajling. Ne znam, danas mi je bila takva inspiracija da se utegnem, iako mi je bilo mnogo vruće.

MILICA JOKIC ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJA ok 1

Milica je rekla i da se često nađe u neobičnim situacijama.

Ja sam takva osoba, luda, pozitivna, ne znam više gde udaram, uvek mi se dešavaju neke neobične situacije. Luka nije ljubomoran, on dolazi na moje nastupe – istakla je u intervjuu za „Blic“.

BONUS VIDEO- Šejla Zonić prvi intervju nakon pobede u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Č.