Udaje se Milica Jokić, pevačica za Grand otkrila sve detalje: „Biće velika svadba“ VIDEO

Voditelj i producent „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić pred snimanje emisije organizovao je svadbu Milici Jokić i njenom izabraniku Luki Dačiću. Mlada pevačica je za Grand otkrila sve detalje i priznala kako će izgledati njeno venčanje.

Na samom početku razgovora, Milica je ispričala kako se u njenom domu proslavlja Vaskrs, a zatim se dotakla odnosa sa Lukom i njegovom porodicom.

udaje se milica jokić

Udaje se Milica Jokić, za Grand otkrila sve detalje venčanja

-Prvo bih gledaocima koji slave poželela srećan Uskrs. U mom domu proslavljamo porodično, klasično, svi se okupimo, budemo tih par dana zajedno – počela je Milica i otkrila da li u vreme praznika nastupa ili odmara:

-Uglavnom ne radim, mislim da te neke dane treba da provedem sa porodicom kod kuće.

udaje se milica jokić

Kako je naša ekipa imala priliku da čuje u bekstejdžu kako Žika Jakšić planira svadbu za Luku i Milicu i želi da bude stari svat na tom venčanju, pa nas je zanimalo da li je pevačica spremna da stane na ludi kamen.

-Kad god me vidi Žika mi pravi svadbu, odnosno sve organizuje, Žika je car. Ne znam šta da kažem, šta god bih rekla, Žika će da me prebije (Smeh). Šalim se naravno, rekla sam i više puta da je sada vreme za karijeru, a za svadbu ima vremena – kazala je pevačica za Grand.

udaje se milica jokić

Kada smo se dotakli teme venčanja, Milica nam je ispričala kako je kao devojčica zamišljala dan kada će se udati, a onda je priznala da još uvek nije ni verena za sina ministra Ivice Dačiča.

-Iskreno nisam još toliko razmišljala o svadbi kakva će da bude, ali naravno kao i svaka devojčica nekada sam maštala. Volela bih da bude nešto veliko – priznala je Milica i dodala:

-Tu se i ja nešto pitam, veridbe još uvek nije bilo.

udaje se milica jokić

Nedano je imala priliku da gostuje u jednoj emisiji sa Draganom Mirković, a sada je u žiriji sa Svetlanom Cecom Ražnatović, pa je za Grand priznala koju od njih dve više voli.

-Ja sam od početka karijere imala podršku od starijih kolega, što mi je izuzetna čast i zadovoljstvo. Nemaju svi tu privilegiju, gostovala sam na koncertima Šabana Šaulića, Zorice Brunckik, bila sam i na Draganinom koncertu. Ceca je neko moj, nju mnogo volim, svima svaka čast, ali kada sam bila mlađa, Ceca mi je bila uzor. Mnogo mi je drago što sam danas u žiriju, kada sam čula da ću biti sa njom, baš sam se oduševila – zaključila je Milica, a video pogledajte na početku teksta.

udaje se milica jokić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković