„Kada bih objavila šta sve muškarci šalju bila bi kataklizma“, Milica Dabović se oglasila nakon skandala sa intimnim fotografijama

def6d36798e8d429eb61085847e02186c72bdc22

Nakon svih životnih brodoloma koji su je zadesili, Milica Dabović, izborila se i izašla iz njih kao pobednik, međutim taman kada je pomislila da je došao kraj svim nedaćama, u javnosti su isplivale njene intimne fotografije.

Bivša košarkašica je istakla kako je to učinio njen bivši, a sada se zavnično oglasila i rekla sve što joj je na duši.

Mislila sam da sam u životu stvarno sve prošla i doživela, da sam uradila mnoge glupe stvari i povukla katastrofalne poteze. Mislila sam da sam sve to debelo platila i da sam negde otplatila taj dug, taj danak mojoj naivnosti, mojoj silnoj želji da kao i svaka žena ulepšam stvari i pokušavam da gajim nešto što je davno uvenulo. Mislila sam da je noć konačno prošla i da su za mene došli novi dani jer sam posle svega lošeg što sam doživela promenila sve… ali nažalost svoje greške i dalje plaćam, i to uvek najviše cene. Znate me svi, nema te stvari koja o meni nije rečena i napisana, znate koliko me ni mediji nikada ne štede, kažu da sam im dobar materijal, da se dobro prodaju vesti o meni… nikada nisam tužila, niti davala demante, jednostavno nije me zanimalo ko će šta da napiše ili objavi. Sada vas prvi put molim da ne date prostora ovakvim jadnicima, da ne dozvolite da ovo postane oružje muškaraca kako bi ponizili onu koju su do juče voleli najviše na svetu, da im ne dozvolite da se ovako svete, jer ovo je zaista najprimitivniji mogući oblik ljudskog postojanja. Taman kada pomislim da je list koji sam okrenula konačno doneo mir i stabilnost desi se neki duh prošlosti. Desi se osoba koja iskoristi sve tvoje slabosti, desi se muškarac koji iz svoje nemoći uradi neoprostivo, pokaže koliko je zaista mali. Zamislite koliko treba da budete jadni i očajni da podelite fotografije nečije intime? Ali nažalost živimo u vremenu kada je i ovaj vid nasilja nad ženama nekažnjen. Kod nas je sve nekako poremećeno, mi smo navikli da je žena uvek kriva a epitet ku*va svakodnevica… Zamislite šta bi bilo da žene objave sve fotografije polnih organa muškaraca koje su dobile iz čista mira – ali sa imenom i prezimenom! Zamislite koja bi to kataklizma bila, skandala, razvoda i nasilja..

Ja i dalje stojim podignute glave, borim se za svoje ideale i radim najbolje sto znam. Ne kažem da sam bezgrešna i ne znam takvu osobu ali vas molim za fer play. Mi žene treba da se držimo zajedno, ovo je era nekih mnogo pokvarenih muškaraca, ovo je era velikog nasilja nad ženama, ovo je društvo primitivaca, čast izuzecima- zaključila je Milica.

ee9e09b5fdf1b11b2174ac7e655395bf86d1c621

Podsećamo, Milica je nedavno poslala javni apel svim ženama na šta da obrate pažnju kako ne bi imale negativna iskustva sa muškarcima i bile povređene i zlostavljanje, kao što je ona.

Imala sam ružna iskustva, naučila sam lekciju i bitno je da u životu nađeš onu sreću, a to je tvoje okruženje, ono što osećaš iznutra. Provela sam 72 dana na ostrvu, i vratila sam se kao druga osoba, mislim da je sve to uticalo na mene- rekla je Milica za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.