Login/Registracija

Miki Mećava podelio PREDIVNE VESTI, pa bez dlake na jeziku prokomentarisao zeta

Popularni pevač Miki Mećava jedan je od rado viđenih gostiju u svim Grandovim emisijama. Iako je pravi profesionalac danas mu se desilo da zakasni na gostovanje, mada je za to imao opravdan razlog.

-Nisi ispoštovao da uđeš u studio kada treba, a sada se tu slikaš. Raša je došao, ušao i pozdravio se, kaže sad će moj gazda da dođe, a gazda otišao u drugi studio- našalila se voditeljka budući da se pevač pojavio sa svojim kućnim ljubimcem.

-Izvinjavam se, otišao sam gore do Žike Jakšića pošto se snima „Nikad nije kasno“ (smeh). I Raša i ja smo se uredno javili da smo tu- rekao je Miki.

Kada je Miki Mećava tu zasiugurno ima mnogo smeha i šale te je i ovoga puta bilo tako kada je ispričao jednu od anegdota iz njegovog privatnog života.

-Moram ovo da ispričam! Saša Pantić kupio neku policu koju je treba da montira i pitao mene da mu pomognem. I pita Vanja, njegov sin, Sašu, da li je Miki Mećava neki majstor koji je uspeo u pevanju (smeh)- rekao je, a potom otkrio predivne vesti.

-Moja ćerka Aleksandra jer odlučila da stane na ludi kamen. Odredili smo datum, sad za deset dana, tačnije 22. oktobra. Mogu da kažem da imam zeta kojim sam zadovoljan! A kakav ću biti kao tast videćemo, ali ako sam ortak sa decom biću i sa njim- istakao je ponosno.

Foto: Z. K. Munja/Printscreen,
Autor: J. Jović