Login/Registracija

Pevačica iznajmila stan sinu, sačekao ga PAKAO: „Dokona gospođa gleda tu decu preko kamera, a spavanje roditelja se dodatno naplaćuje“

Nekadašnja pobednica šoua“Nikad nije kasno“ i pevačica iz Mrčajevca, Zorica Erić, ima dve ćerke i sina. Starija mezimica se nedavno udala, druga upisala treću godinu srednje škole, a sin studije u Kragujevcu, zbog čega je rešila da mu iznajmi stan, ne sluteći kakav će pakao da ga dočeka.

Naime, nakon što je uselila sina u stan u Kragujevcu, pevačica je otkrila neverovatne uslove stanodavca i podelila kroz kakvu je torturu prošao novopečeni student.

9d6285ec7d4eafe3736ae4556d5489ea2a02b2c8

Ona je na svom Fejsbuk profilu upozorila prijatelje i fanove da ukoliko traže stan, izbegavaju stanodavca sa inicijalima I. J. iz Kragujevca.

-Vlasnik je manje zgrade/kuće u kojoj su na prizemlju i spratu smeštene garsonjere. Ima ih najmanje 10. Garsonjere su nove i lepe i to nije problem. Stanarina nam je bila 180 eura za 18 kvadrata bez dodatnih troškova, što je takođe ok. Međutim, postoje pravila koje vam niko ne kaže kad dogovarate i kojih nema u ugovoru. Dokona gospođa J. ceo dan gleda tu decu preko kamera i opominje da se izuvaju ispred zgrade i da nose patike u ruci do stana?! Wtf? – počela je Zorica i nastavila:

-Ugradni frižider nisu imali vremena od avgusta da ugrade, pa su ga tresnuli na kuhinju, neki mini rešo isključili, a dete može da spremi nešto kod komšije, napolju ili u Čačku. Svaka poseta se strogo najavljuje vlasniku. To podrazumeva i roditelje. Ukoliko otac ili majka žele da prespavaju kod svog deteta, a ne žele jer nema potrebe, to se dodatno plaća?! Alo dodatno plaća!

Obavezno je zaključavanje stana, što je i logično, ulaznih vrata zgrade, logično takođe ali nebitno, ali i zaključavanje kapije?! Dozvoljeno je veš prati 2 puta mesečno! Žao mi je što nisam mogla lično da iselim dete da ga izvrnem pesnicom. Našli smo drugi stan pa sam smirila živce. Pa ljudi, ko se još izuva ispred zgrade i ide u čarapama do stana? Gde se to dodatno naplaćuje da roditelj prespava? Jel to je*arnik, hostel? Da pere veš 2 puta mesečno? Pa čisti gospođo hodnik, u njemu ima 5, 6 stanova koji ti plaćaju 170, 180 eura – zaključila je Zorica, što je naišlo na ogromnu podršku njenih prijatelja i komentare da je to više liči na logor, a ne iznajmljeni stan.

94135cbc2c86f4dc83268dd8af9c642e5c73e7a0
Foto: Z.K.Munja/Instagram/Pixabay,
Autor: I. Ankić