Login/Registracija

Oni su dokaz da postoje prijateljstva na estradi: „Pokušavali su da stvore jaz između nas dvoje“

Iako mnogi kažu da su prijateljstva na estradnoj sceni veoma retka, Aleksandra Tadić Cipka i njen prijatelj i kolega Aleksandar Misojčić to demantuju sa osmehom.

Uprkos tome što se o njihovom odnosu spekulisalo i šuškalo godinama, dokazali su da muško-ženska prijateljstva itekako postoje.

-Pevali smo zajedno i u horu i na školskim priredbama. Imali smo uvek koreografiju, pa nas dvoje smo bili par od malih nogu. Ja sam imala mušku frizuru kao mala, tu pečurka frizuru, a on je uvek bio lep- rekla je Cipka sa širokim osmehom.

cipka i ksander 1

Kako kažu ključ dugogodišnjeg prijateljstva je neizmerna ljubav, poštovanje i iskren odnos koji su gajili od najranijeg detinjstva.

-Išli smo osam godina zajedno u razred i družimo se ceo život. Od kada znam za sebe znam i za nju, sve smo prošli zajedno. Kada kažu da su prava prijateljstva kada delite loše i dobro to je tačno. Znate kako, mi smo sada na estradi i ne može bilo ko sa estrade da stvori jaz između nas dvoje iako su pokušavali. Sve je to smešno jer mi poznajemo jedno drugo- tvrdi Misojčić koji se nedavno u emisiji Grand Magazin rasplakao kada ga je Cipka iznenadila i pojavila se u studiju.

Cipka i Xander 3

On je zaslužan za moju pevačku karijeru samo da se zna. On je bio taj koji me je podržao i terao da pevam i kad ja to nisam htela. Uvek me je čuvao, pazio, savetovao, gurao da budem u centru pažnje. Obožavam ga, on mi je kao brat pored toga što mi je najbolji prijatelj- otkrila je Tadićeva nedavno.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović