Login/Registracija

NAJMLAĐA I NAJATRAKTIVNIJA VETERANKA PRIZNALA: „Mrzim sve što ŽENE vole! (VIDEO)

Najmlađa i najatraktivnija takmičarka osme sezone „Nikad nije kasno“ Jelena Mitrović (40) iz Beograda je prošle subote osvojila sve pevanjem u takmičenju pevača veterana.

Jelena priznaje da je imala veliku tremu pred prvi nastup u ovoj emisiji, iako već godinama nastupa na brojnim proslavama.

JELENA MITROVIC 40 GOD. BEOGRAD 13 1

-Koliko sam se tresla na sceni, Bože sačuvaj kao da me neko tuče. Htela sam da se prijavim ranije i bilo je hoću, neću na kraju sam rekla hoću, bukvalo je dugo bilo vaganja – počela je ona.

Ona ove sezone nosi laskavu titulu najmlađe učesnice osme sezone, a Jelena otkriva kako se nosi sa takvom titulom.

-To je donja granica, mogu i druge gospođe da se prijave sa 40 godina.

Veteranka sama nije imala hrabrosti da se prijavi za učešće, pa je suprug uspeo jedva da je nagovori, a u nagovaranju je učestvovala i ćerka Neda.

-Moj suprug Srećko i ćerka Neda, ali on više. On je takođe muzičar, svira u bendu Aleksandre Prijović, a ja imam svoj bend, moje momke iz Čačka sa njima nastupam već 10 godina. Super mi je, ja radim smo svadbe – kaže ona.

Jelena je ispričala i kako se upoznala sa suprugom, a provodadžija je u njihovoj situaciji bio upravo producent emisije „Nikad nije kasno“, Ivan Vukićević Ivke.

jelena m 768x512 1

-Ivke nas je upoznao, zapravo. Moj muž je Kruševljanin kao i Ivke, tada su tražili pevačicu za bend i Ivke im je rekao zovite Jelenu ona super peva. Tako smo se upoznali, zavoleli, dobili dvoje dece i još uvek se volimo.

Svi su primetili da Jelena nosi jednu posebnu energiju, a i sama je priznala da nije kao sve obične žene i da mnoge stvari koje druge dame vole, ona prezire.

-Sve što žene vole, ja ne volim. Za danas su bile posebne pripreme, morala sam da nabavim haljinu, specijalnu, da idem kod frizera i šminkera. Svi me pitaju kako ne volim, ja im stvarno kažem, ne vidim nikakvu draž u tome svuci-obuci. Tako me to uznemirava, stavrno mrzim šoping – priznala je Jelena za Grand, a video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković