Login/Registracija

Svi znate ovaj Grandov hit, a niko ne zna da ga je napisao Dino Merlin: Za sve je kriv Saša Popović!

Osim što je izvrstan pevač, Dino Merlin je i fantastičan tekstopisac i jedan od najcenjenijih kantautora koji u svojoj biografiji ima nekoliko stotina hitova, kako svojih, tako i onih koje je pisao za druge pevače.

Osim pop numera, Merlin potpisuje i brojne narodne hitove kao što su „Beograd“ koji peva Ceca Ražnatović i „Sto života“ od Vesne Zmijanac. Međutim, malo ko zna da je Dino napisao pesmu „Kako starim sve te više volim“ koju je na kraju otpevao Grandov pevač Bata Zdravković.

Screenshot 2023 08 22 162308

Ova Merlinova numera je proslavila Zdravkovića, a jednom prilikom Saša Popović otkrio je da je on „krivac“ za to, jer je pozvao Dina i pitao ga da tu pesmu da Bati, što je on i učinio.

Stihove ove Merlinove pesme koja je završila kod Grandovog pevača možete da poslušate na početku teksta.

Inače, Bata je 2000-tih godina harao našom scenom, a gotovo na vrhuncu karijere povukao se iz javnog života. Međutim, nedavno je gostovao u Grandu i otkrio zbog čega ga dugo nije bilo u medijima.

bata zdravkovic parada

-Mislim da se jedno tri godine nisam slikao na TV-u, da stvarno baš me dugo nema. Uzeo sam sebi malo odmora, čak sam i ja primetio da mu dugo nema, pa sam rekao da je vreme da se pojavim i podsetim ljude na sebe – rekao je Zdravković i otkrio zbog čega je napravio dužu medijsku i diskografsku pauzu, ali i čime se danas bavi.

-Tu sam, ne dam još uvek da me zaborave. Planiram da u ovoj godini krenem sa novom pesmom, sad sam tu na televiziji da utabam teren (smeh). Pevanje je moje primarno zanimanje, a pauza je bila jer sam to tako rešio, čak nisam ni pevao za to vreme, ali sad sam rešio da se vratim (smeh). Sad sam tu da podsetim ljude na neke starije hitove, a posle ćemo nešto friško, vreme je da se snimi bar jedna pesma -istakao je Bata za Grand.

bata zdravkovic

BONUS VIDEO: Saša Popović otkrio novi koncept „Zvezda Granda“

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić