Login/Registracija

„Rizikovala je“ Ovakvu Džejlu Ramović do sad niste videli, ni čuli (VIDEO)

dzejla

Od početka takmičenja u šou programu „Neki novi klinci“, kasnije i „Zvezde Granda“ Džejla Ramović važila je za najtalentovaniju, ali i najskromniju učesnicu. Vremenom je izrasla u pravu lepoticu i vanserijsku pevačicu, a sada je sve iznenadila i promenom muzičkog žanra.

Posle pop balada i prepoznatljivog Džejlinog zvuka, pevačica je priredila pravo iznenađenje kada je snimila duet sa poznatim reperom Henijem.

Njihova numera nosi naziv „Rizik“, modernog je ritma i pokazuje Džejlu u potpuno drugačijem svetlu.

dzejla rizik

Pored muzičkog stila, Džejla je za potrebe pesme „Rizik“ iznenadila sve i promenom imidža, a ono što je svima zapalo za oko, osim osam odevnih kombinacija koje je savršeno iznela, svakako je i promena firzure.

dzejla rizik nova pesmaz

Mnogi nisu mogli da ostanu ravnodušni, te se komentari na račun pesme i izgleda i dalje nižu.

Ipak, ima i onih kojima se nova Džejla nije dopala.

„Ma, ovo je odlično, primer kako jedna moderna pesma može da zvuči“, „Pesma će biti hit, koliko god mi mislili da to nije njen stil“, „Ovo je ono pravo iznenađenje, nikad ne bih rekla, pesma bomba“, „Džejla je rizikovala i snimila jos jedan hit“, „Kakva je karijera pred ovom devojkom, savršeno plovi u svim žanrovima“, samo su neki od komentara na pesmu koju možete da čujete u nastavku.

BONUS VIDEO Ceca Ražnatović: „Teško je, desi se da omane“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen YT,
Autor: I. Ankić