Login/Registracija

„Treba nešto da uradi od sebe, ne sluša me“, Haris Džinović progovorio o ćerki, pomenuo i njenog dečka: „Neka radi šta hoće“ (VIDEO)

Nakon dvomesečne pauze, ekipa emisije „Nikad nije kasno“, okupila se juče u Grandovom studiju na Košutnjaku gde se u velikom stilu pojavio Haris Džinović koji je nakon finala, imao čast da otvori novu sezonu, zbog čega mu je i tek kako drago.

haris dzinovic 3

To je isto ocenjivanje od prve do poslednje emisije. Ako neko peva dobije maksimalan broj bodova, a kada ne onda ništa– rekao je pevač koji tvrdi da nije strog, već pravičan kada komentariše nastupe.

Nisam ja strog, ja sam između muzike i njih. Ono što nije muzički tačno i pravilno, ja im to saopštim, jer oni to da vide sami bi popravili. Muzika ima svoje zakone, ona je takva, nema popuštanja i to je to. Ako pevaš tačan ton publika je zadovoljna, ako ne onda nije, to se čuje- iskren je Džinović.

HARIS DZINOVIC NNK FINALE 22 23 FOTO GRAND 12 ok 1

Iako je već decenijama na našoj muzičkoj sceni, za razliku od njegovih kolega, on se ne žali da mu bilo šta pada teško kada je njegov posao u pitanju.

Mene raduje, na svu sreću još uvek, i putovanja i izlazak na scenu. Radim i više nego ranije, to je jedno emotivno ispunjenje koje me čini srećnim– kaže pevač koji nije upućen u skandale na našoj javnoj sceni, te nije mogao da da sud o dešavanjima koja su nedavno tresla estradu.

Jako sam loše upućen u dešavanja, niti čitam niti se bavim drugima, nisam uopšte informisan, tek ako mi neko kaže– rekao je on, a na pitanje da li mu ćerka prenosi informacije o mladim pevačima, iskreno odgovara:

dzinovic haris

Mi tu ne sarađujemo, ona radi svoj posao, to čime se ona bavi. Voleo bih da se bavi uspešno, ali to je ona odabrala i to je to. Ona je mlad čovek, ima 20 godina treba nečim da se bavi, nešto da uradi od sebe , da je zainteresuje. Da li je to taj put ili neki drugi, ali treba da se bavi nečim– objasnio je Džinović.

Zanimalo nas je i kome se Đina češće obraća za savete.

Ona nažalost ne pita ni mene ni Melinu, kuda šta treba da ide. Možda ima malo više sa Melinom saradnje na tom planu, sa mnom ne. Pokaže mi nekad neku fotku, ja kažem neki komentar, da li ga ona uvaži ili ne, ja to ne znam- kaže pevač koji joj se ne meša ni u ljubavne izbore.

ca572209861160f34a23ec6da1e831e682caf79f

U ljubav se ne petljam, jer šta god kažeš nekom to je moj apsekt, a ne njen ili od sina. To vam ljubav vaša, radite šta god hoćete, mene nećete poslušati i to je- zaključio je Haris.

A kada će održati koncert u Beogradu, saznajte u videu na početku teskta.

BONUS VIDEO- Počela snimanja nove sezone „Nikad nije kasno“:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković