MC Stojan se prepolovio: Pevač gotovo neprepoznatljiv, sve iznenadio ogromnom transformacijom (FOTO)

8be5195d45815f0f868770af8d8a4d2fdab487b6

Poznati reper MC Stojan poslednjih dana nalazi se ponovo u žiži interesovanja, otkako je bio gost na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu i zajedno sa njom napravio šou za pamćenje, koji publika i dalje deli na društvenim mrežama.

0879e66437d89f9062ce21bcd1890435b7918feb

On je inače jako aktivan an društvenim mrežama i svakog dana nekim sadržajem obraduje svoje brojne pratioce, a danas je podelio slike koje su ostavile sve u šoku.
Naime, MC Stojan je za osam meseci uspeo da izgubi 20 kilograma. On je podelio fotografiju na kojoj je imao 105 kilograma, a pored nje trenutnu sliku sa svojim 85 kilograma.

MC stojan se prepolovio

MC Stojan se prepolovio

-Slika levo 105 kilograma pre osam meseci i slika desno 85 kilograma Kad postoji volja, postoji i način – napisao je reper na svom Instagram profilu uz slike koje je podelio.

Podsećamo, MC Stojan nedavno je nastupao sa Prijom na koncertu u Zagrebu, a njegovo pojavljivanje i izvođenje zajedničke pesme oduševilo je publiku. 

-Molim vas, najveći aplauz za mog prijatelja MC Stojana. Evo ovako, ja želim da kažem jednu stvar. Prošlo je 8 godina kako smo snimili ovu pesmu. Tada mnogi nisu verovali u mene, a on me je pozvao da snimimo duet. Hvala mu na tome. Meni je ta pesma mnogo značila. Hvala što si došao večeras kao moj prijatelj, znaš da te volim i poštujem. Ovo je jedan od najvrednijih momaka na estradi – rekla je Prija na koncertu u Zagrebu.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović – Koncert Zagreb – 01.12.2023

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić