Maloj Cani hakovali Instagram, pevačica ostala bez svega: „Užas šta me je snašlo“

mala cana emisija

Pevačica Mala Cana našla se nedavno u neprijatnoj situaciji jer joj je hakovan profil na društvenoj mreži Instagram.

Ona je za Grand potvrdila ovu informaciju i dodala da su hakeri nakon oduzimanja profila slali nepoželjan sadržaj njenim pratiocima.

33b8d4b76f44953b96b7dee78805d667982009a1

-Tačno je, hakovali su mi Instagram. Dobila sam poruku kako kršim autorska prava i kako će mi zbog toga biti uklonjen nalog. Otvorila sam da vidim o kakvim pravima je reč i istog momenta su mi uzeli Instagram i stranicu na Fejsbuku. Obrisali su mi sve fotografije, snimke, ma baš sve živo što sam objavljivala godinama– rekla je Mala Cana za Grand i nastavila:

Užaš šta me je snašlo,nesreća živa. Promenila sam lozinke, ali opet nisam sigurna da li sam i koliko uspela da vratim nalog.

Pevačica nije sedela skrštenih ruku, već je odmah reagovala i prijavila krađu identiteta na Instagramu.

Predala sam sve Tižilaštvu za visoko tehnološkim kriminal, tako da se nadam da će sve biti rešeno. Snimiću jedan kraći video kako bi apelovala na ljude da ne otvaraju poruke o navodnom kršenju autorskih prava. Znači, ne otvarajte nikakve linkove o kršenju prava, hakeri su to– apelovala je Mala Cana.

mala cana emisija

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. A.