„Spavali smo na strunjačama“, Seka Aleksić odrasla u siromaštvu, sa suzama progovorila o najtežem periodu: „Jeli smo pasulj po 7 dana“

Seka Aleksić odrasla u siromaštvu
Seka Aleksić odrasla u siromaštvu

Danas uživa u bogatstvu i životu o kakvom je nekada sanjala, a malo je poznato da je Seka Aleksić odrasla u siromaštvu i prošla kroz težak period dok nije počela da se bavi pevanjem

Pevačica je živela u Zvorniku sve do početka rata, nakon čega beži iz Bosne u Srbiju, a tog perioda ne voli da se seća.

3685c9a63fb7d55247f1e334f3edd3e195c180af

Seka Aleksić odrasla u siromaštvu

Izbegli smo u Banju Koviljaču 1992. godine. Tu sam završila četvrti razred osnovne škole. Bio je to period ispunjen nemaštinom i ne volim da ga se sećam – rekla je Seka i dodala:

Godinama smo živeli godinama u sobi koju nam je škola dala na korišćenje, spavali smo na strunjačama. Nismo imali šporet, komšije su znale da nešto skuvaju i donesu. Po sedam dana smo jeli samo pasulj. Posle smo dobili šporet na poklon i bili smo jako srećni – ispričala je Seka u emisiji ‘Preživeli’.

seka al
Seka Aleksić odrasla u siromaštvu

Seka je oduvek želela da se bavi pevanjem, međutim, njena mama nije bila za to. Očuh je bio uz nju sve vreme kao velika podrška, a kako je rekla, kada je njena mama shvatila da za jednu noć može da zaradi pet puta više nego ona u nadnici, popustila je.

Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo – otkrila je svojevremeno Seka za „K1“.

BONUS VIDEO- Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.