Žarila i palila, pa se udala za 4 godine mlađeg: Poznata pevačica ponovo u jeku skandala

maja suput skandal 4

Pevačica Maja Šuput našla se u jeku skandala nakon što je na Instagramu objavila video na kome se vidi kako su članovi njenog benda visili sa lustera i „jahali“ topove i time uništavali kulturno nasleđe, nakon čega je snimak uklonila sa društvenih mreža.

Kako prenose domaći mediji, Maja se nakon skandala izvinjavala u svoje ime, ali i ime svog benda.

maja suput skandal 3
Instagram/majasuput

Međutim, to nije jedini skandal koji se vezuje za njeno ime. Velika prašina se digla i kada se Maja zabavljala sa političarem Aleksandrom Bogdanovićem, ali i kada su je povezivali sa kolegama, manekenima i biznismenima.

Nakon što je prekinula vezu sa crnogorskim političarem sa kojim je bila 2007. godine Maja Šuput je, kako su pisali hrvatski mediji, bila u vezi sa preduzetnikom Andrijanom Plenčom, prenosi Kurir.

maja suput skandal 2
Instagram/majasuput

Nakon toga se pričalo i pisalo o njenoj vezi sa  biznismenom Marijem Kovačevićem, ali je i ta veza brzo završena znog navodne ljubomore pevačice.

Kada je snimila izazovan spot za pesmu „Ne lomi mi srce“ i tada se spekulisalo da je Maja u vezi sa brazilskim manekenom Rafaelom Portifirijom.

Međutim nakon brojnih turbulentnih veza Maja se skrasila sa kraj četiri godine mlađeg partnera Nenada sa kojim danas ima sina.

maja suput skandal
Instagram/majasuput

BONUS VIDEO: Ana Bekuta se smrzla na snimanju

POGLEDAJTE I: