Login/Registracija

Pevačica potvrdila srećne vesti – Trudna sam!

Maja Šuput i njen suprug Nenad Tatarinov po prvi put će se ostvariti u ulozi roditelja, a srećnu vest potvrdila je hrvatska pevačica na Instagramu.  

Ona je objavila set fotografija na kojima je u uskoj beloj haljini ponosno pokazala trudnički stomačić, a vest da je u blagoslovenom stanju naišla je oduševljenje mnogobrojnih fanova na društvenim mrežama.

Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati nase osećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi porodicu, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje na sedmom nebu i da je reč uzbuđenje doseglo novu dimenziju – počela je Maja, pa nastavila. 

– Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto-uspomenu na rast u maminom stomačiću. Danas slavimo 15 nedelja u nadi da će narednih 25 proći ovako lepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću – napisala je pevačica, nakon čega su usledile čestitke.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić