Login/Registracija

„Moj muž nije moj“ Maja Šuput bez dlake na jeziku progovorila o privatnom životu: „Kaže mi da izgledam kao opanak“

Snapinsta.app 381047147 18387854794049289 8450839991214206167 n 1080

Pevačica Maja Šuput progovorila je o detaljima iz svog života, i tom prilikom otkrila da je doživela nezgodu na jednom nastupu.

Kako godinama važi za jednu od najtraženijih pevačica za veselja, vremena ima sve manje, ali priznaje da je vrlo snalažljiva.

– Godinama sam se po svetskim aerodromima, tipa u Frankfurtu, izvlačila da imam slomljenu nogu, godinama, jer te onda voze i ne moraš čekati u redu nego ideš po prioritetu. Pri kupovini karte bih prijavila da mi trebaju invalidska kolica i na kraju sam slomila nogu – rekla je Maja u gostovanju na „Happy FM“ radiju.

Pre dvadesetak dana, na nastupu u Dubrovniku, slomila je nožni prst, ali to je nije sprečilo da odradi sve dogovorene nastupe. Nikome nije ni rekla, osim Marku Grubniću koji je za iduće nastupe birao duge haljine i ravne cipele. Okružena je, kaže, pravim ljudima – svako od njih je najbolji u svome poslu i ona se u njega ne meša.

– Retko se dogodilo u 20 godina da sam rekla Marku Grubniću da mi se nešto ne sviđa. On vrlo retko i omane, ali obučem ja iako mi se i ne sviđa. Ja bih došla jednobojna ili dvobojna, jer sam privatno vrlo klasična i dosadna. Zato na sceni volim šokirati jer bi mi bila uvreda da prođem nezamijećeno – poručila je.

– Ne bih naravno htela nikoga uvrediti, ali kada idem do prodavnice, neprepoznatljiva sam i pitaju me: „Hoćete li i ove boce?“ – našalila se i otkrila šta joj suprug govori.

– Privatno se ni ne češljam. Moj muž je rekao da kod kuće izgledam kao opanak, častimo se kod kuće i moramo se smejati, ali je zato ponosan kako izgledam uveče – po danu folklor, po noći Dior

Kaže kako se tračevima ne zamara, ali da neki i dođu do nje.

– Možda najčudniji koji sam čula o sebi je da moj muž zapravo nije moj muž nego glumac iz turskih serija kojeg sam unajmila ili da uopše nisam bila trudna, nego da sam imala surogat majku, a za slikanje stavljala jastuk… Naravno i sve, baš sve, sam operisala – rekla je.

U budućnosti, kada sina Blooma upiše u školu na Floridi, želja joj je da tamo otvori mali, skupi butik hotel koji će imati sve što neko može poželeti.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: Grand/Story.hr