Maja Nikolić opasno isprozivala Nevenu Božović, nije birala reči: „Uporedite njeno i moje pevanje“ (FOTO)

ipiccy image 84

Svi već godinama dobro znaju da pevačica Maja Nikolić nema dlake na jeziku, a sada je to još jednom dokazala kada je na društvenim mrežama isprozivala koleginicu Nevenu Božović.

Naime, Maji je zasmetalo što je Nevena na jednom festivalu pevala njenu pesmu, pa joj se javno obratila ne brajući reči.

MAJA NIKOLIC GP SNIMANJE 05022024 FOTO MUNJA 115 1

Maja Nikolić isprozivala Nevenu Božović

-Da li vam je logično da moju pesmu „Napustio si sve“ koja je moja lična karta peva Nevena koja nema nijednu nagradu na festivalu? Uporedite moje i njeno pevanje, dve prve nagrade i ja sam ikona Beogradskog proleća kao dvostruki pobednik sa 23. godine – napisala je Maja besno.

Capture 37

Nevana se do sada nije oglasila ovim povodom, pa se svi pitaju da li će pevačica reagovati na provokacije koje joj je uputila starija koleginica.

Nevena Bozovic 1

Podsetimo, Maja ne nedavno za Grand otvoreno govorila o nepoznatim detaljima iz svog života, pa je priznala da ljudi ne znaju o njoj mnogo toga.

-Jedino što javnost ne zna od meni jeste da sam ja hipersenzitivna, mnogo sam emotivna. Često zaplačem, jer ne volim nepravdu. Uvek su razvodi jako teški, imam dva sina, samohrana sam majka. To su sve neke male traume, razvodi, selidbe, smrt dragih osoba. Moj deo života i posao su mediji, prosto kada sam na ulici i pred kamerama, moram da budem vesela – kazala je Maja za Grand.

BONUS VIDEO – Maja Nikolić intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković