Nevena Božović ozbiljno zabrinuta: „Nadam se najboljem mogućem rešenju“

Nevena Bozovic

Pevačica Nevena Božović rođena je u Kosovskoj Mitrovici u kojoj i sada žive njeni roditelji, a sada se oglasila vidno potrešena poslednjim dešavanjima u južnoj srpskoj pokrajini.

Nevenu veoma pogađaju trenutna situacija na KiM i nada se da će se uskoro pronaći najbolje moguće rešenje, kako bi njena porodica, ali i sugrađani mogli mirno i slobodno da žive dole.

– Svim srcem sam uz svoju familiju i moje sugrađane na Kosovu, nadam se najboljem mogućem rešenju – rekla je Božovićeva u jednoj TV emisiji i otkrila kakve je informacije dobila od svojih najbližih o situaciji u njenom rodnom mestu.

– Mirno je, to je najbitnije i mislim da treba da šaljemo takvu poruku. Narod koji je dokazao da je toliko istrajan, smiren i strpljiv, treba takav i da ostane. U stalnom kontaktu sam sa svojom porodicom i nadam se da će se uskoro rešiti sve – otkrila je mlada pevačica.

NEVENA BOZOVIC NNK SNIMANJE 21122022 FOTO MUNJA 50 ok

Pevačica je nedavno na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ zablistala u elegantnoj crnoj haljini, a otkrila je za Grand i kako se snalazi u novoj životnoj ulozi, s obzirom da je prošle godine postala majka.

-Dobro sam se snašla, moram da priznam, to komentarišu i ljudi u mojoj okolini. Nekako se psihički spremaš na to i kada se desi već si spreman. Meni je uz dobru organizaciju nekakako sve lako. Sve radim sa uživanjem i onda nekako imate snage za sve ostale stvari mnogo više nego ranije – objasnila je pevačica i otkrila da li njena ćerkica pokazuje interesovanje za muziku.

Iskreno da, to je jedini kontakt  sa nečim što ona gleda na televiziji, telefonu i kompjuteru, reaguje jako lepo na muziku, ali videćemo, ima vremena do toga – ispričala je Nevena nedavno za Grand.

Pogledajte šta je još govorila Nevena Božović nedavno za Grand u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić