Maja Nikolić nikad emotivnije o razvodu: „Često zaplačem, samohrana sam majka“ (VIDEO)

Maja Nikolić u nikad iskrenijem intervju za Grand otvoreno je govorila o razvodu, porodici i deci.

Pevačica kaže da je u njenom životu bilo puno uspona i padova, i dodaje da su joj razvodi ipak najteže pali od svega.

maja nikolić razvod
Maja Nikolić razvod

Maja Nikolić nikad emotivnije o razvodu

-Jedino što javnost ne zna od meni jeste da sam ja hipersenzitivna, mnogo sam emotivna. Često zaplačem, jer ne volim nepravdu. Uvek su razvodi jako teški, imam dva sina, samohrana sam majka. To su sve neke male traume, razvodi, selidbe, smrt dragih osoba. Moj deo života i posao su mediji, prosto kada sam na ulici i pred kamerama, moram da budem vesela – kazala je Maja za Grand.

maja nikolić razvod
Maja Nikolić razvod

Maja ne krije da joj je najteži preiod nakon razvoda bio kada se sa decom iz Amerike vratila u Srbiju gde su njih troje sami nastavili život.

-Bilo je to za mene izazovno jako, deset godina sam živela u Americi. U to vreme su mi Novak i Lazar bili mali. Lazar se rodio tri godine nakon ulaska u brak sa njegovim tatom, moja mama je tada živela sa nama u San Diegu. Novak je tamo završio prvi razred i smatrala sam da prvih sedam, osam godina moram da budem uz njih. Kada sam se razvela onda sam ponovo došla ovde. Svako od nas se venčava da bi to trajalo ceo život, ali kada ne ide treba ostati prijatelj, najbitnije je da deca ne pate – zaključila je ona.

maja nikolić razvod
Maja Nikolić razvod

Šta je sve Maja rekla za Grand, pogledajte u videu na početku teskta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković