Login/Registracija

Luna Đogani progovorila o razvodu „Marko me najviše nervira“, pomenula i Slobu

https://www.instagram.com/luna_djogani/

Bivša učesnila i pobednica rijaliti programa Luna Đogani, ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas gostovala je u emisiji „Amidži šou“ na televiziji Pink i odgovarala na pitanja gledalaca, a kako se u poslednje vreme pisalo o njenom razvodu od Marka Miljkovića koji se nije pojavio na proslavi Luninog rođendana, ona je demantovala ove spekulacije.

Još uvek na ruci nosim burmu. Ne, zaista se ne razvodim, ne. Sve je u redu, kao što smo već i rekli na našem kanalu. Mislim da smo do sada već previše davali život na tacni. Dajemo ga i dalje i mislim da nekada zaista nešto možemo da zadržimo i za nas. Sve je kao treba – istakla je Đoganijeva, pa odgovrila na pitanje da li smatra da bi više uspela u životu da se nije udala:

Pa ne, šta god da me sada pitaš je vezano i za mog muža, a ja uvek pomislim na moje blago kod kuće. Veruj mi ništa ne bih menjala u svojoj prošlosti jer mi je donelo moju najveću ljubav na svetu i hvala Bogu da je imam.

S obzirom da je njena majka Anabela pevačica, a i Luna se oprobala u muzičkim vodama njene obožavaoce je zanimalo da li će u narednom periodu majka i ćerka snimiti duet.

Više se ne bavim muzikom, to je bio jedan trenutak kada mi je to bilo zabavno. Možda ako se desi neka dobra pesma koju bih ja mogla da iznesem sa svojim voklanim mogućnostima, a da ne zvuči smešno i da mi stoji, onda zašto da ne – rekla je Luna.

Tokom boravka u rijalitiju najveću pažnju skrenuo je ljubavni trougao Luna, Sloba, Kija, pa je mnoge zanimalo da li je Đoganijeva čestitala bivšem dečku rođenje deteta.

Ne – kratko je odgovorila Luna.

Na pitanje koja joj je neostavrena želja, odgovorila je:

Neostavrena želja mi je da proputujem svetom i odem na neke destinacije na kojima do sada nisam bila. Mislim da čovek treba što više da putuje i upozna razne kulture– istakla je nekadašnja rijalti učesnica, a na pitanje šta je za rođendan dobila od muža nije želela da precizira odgovor.

Dobila sam poklon, ali neću da pričam o tome- rekla je Luna i prinala da njen suprug može najviše da je iznervira:

-Najviše može da me iznervira Marko, ali to je i normalno jer sa njim provodim najviše vremena.

Foto: Instagram/Printscreen/luna_djogani,
Autor: I.Grk/Pink