„Poliva ljude vodom, šije patikom u glavu“ Ljuba Stanković iskreno o Desingerici: „Za mene to nije gas“ (VIDEO)

Kontraverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica mesecima unazad privlači veliku pažnju, a svoje mišljenje o njemu u ekskluzivnom intervjuu za Grand izneo je i Ljuba Stanković.

Nakon brojnih skandala i kontroverzi koji se vezuju za Desingericu, Ljuba je istakao da mu se reperovo ponašanje ni malo ne dopada, kao ni njegov muzički stil.

Poliva ljude vodom, šije patikom u glavu, krsti ih patikom. To je meni iskreno, bez uvrede, pozdrav za Desingericu, ali ako ćemo iskreno, meni je to malo nenormalno. Ne moraš biti zanimljiv zbog patike- rekao je Ljuba.

-To je deo njegovog nastupa- dobacila je Ljubina sestra.

ljuba stanković desingerica

Iako nema ništa protiv moderne muzike, talentovani pevač priznaje da ne preferira numere Dragomira Despića, iako je svestan da je njegov repertoar danas i te kako popularan.

Nas vole ljudi tako što normalno pevamo, a on je tako malo drugačiji. Iskreno, to je možda za malo starije generacije, on je njima kako govore „gas“, za mene to nije. Ja slušam pesme koje nemaju psovke. Nisam u gasu i nisam baja, ja sam jedini Ljuba. Kada ne bi to sa patikom radio, bio bi mi baš gotivan i naravno da ima malo manje psovki u pesmama- priznao je za Grand.

ljuba stanković desingerica

Za Grand otkrio je i da li je poslušao numere koje se bore za Evroviziju i otkrio svog favorita.

– Čuo sam pesmu od Konstrakte, Breskvice i možda još jednu, mislim da se pesma zove „Orlovo“ i baš mi se sviđa. Iskreno, nisam imao prilike da čujem baš sve pesme zbog škole i pevanja, ali mislim da će pobediti Breskvica, to je nekako moje mišljenje. Ona je to otpevala prelepo, dopada mi se muzički, a i lepa mi je kao devojka – otkrio je Ljuba za Grand, a potom dodao:

– Voleo bih da snimim pesmu sa Breskvicom! Takođe bih iskreno voleo da snimim i sa Vojažom. On je zaista super i njegove pesme slušam, jer nema psovki, možda u nekim ima, ali ja to ni ne čujem. Nije kao ostali, kao na primer Desingerica.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Instagram/dragomirdespic_design,
Autor: J. Jović/S. Stojanov