Login/Registracija

Ovakve pohvale još niko nije dobio, Ljuba Lukić očaran glasom zvezde Granda: „Kod nje se sve pogodilo“

Pevač Ljuba Lukić važi za čoveka koji je uvek podržavao mlade i talentovane kolege. On svaku priliku iskoristi da uputi podršku pevačima koji su na početku karijere.

Ljuba je pre nekoliko dana gostovao u emisiji „Pesmom sa dušu“ zajedno sa mladom koleginicom Jelenom Gerbec za koju je imao samo reči hvale.

Naime, pevač je istakao da uvek voli da čuje one pevače koji neguju pravu narodnu muziku, pa im kao stariji kolega pruži podršku koja njima puno znači.

-Nisam mogao da izdžim, a da ne kažem, ja volim da pohvalim kada je neko dobar. Pogotovo kao Jelena koja je lepa i lepo peva, kod nje se sve to pogodilo. Tačno peva, lepa boja glasa, meni se to jako sviđa i drago mi je da sam upravo sa njom večeras bio u emisiji – rekao je pevač.

Nakon ovih reči, Jelena se zahvalila kolegi i priznala da joj je posebno zadovoljstvo kada čuje ovakve reči od čoveka koji je toliko godina na estradi.

-Bože, zaista ste divni, hvala vam puno. Meni je čast što sam večeras bila sa vama u emisiji. Pejo tebi posebno hvala na ovoj emisiji i što si baš nas dvoje spojio večeras – zaključila je Jelena.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković