Login/Registracija

Ljubi Perućici prete ubistvom: Njegova supruga objavila jeziv sadržaj koji dobija, hitno traži pomoć: „Iznova šalje užasne stvari“ (FOTO)

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina zabrinuli su javnost kada su objavili preteće poruke koje stižu na račun pevača, a kako on ističe progonitelj ne prestaje da ih šalje uprkos blokiranju profila.

Ovo nije prvi put da bračnom paru stižu ovakve poruke, međutim odlučili su da ih obelodane i zatraže pomoć.

Katarina je objavila veliki broj pretećeih poruka koje je dobila i u kojima se poziva na ubistvo njenog supruga uz fotografije krvi.

Ispodmukao muž, ubila bih tvog muža, ubiću tvog muža- poruke su koje se kontsantno ponavljaju u na njenim društvenim mrežama kao i u mejl pošti.

Kome da se žalim na ovo? Iznova pravi nove profile i šalje užasne stvari. Inače, ništa bolje nije ni sa porukama na mail-u- napisala je Kolozeusova što je podelio i Ljuba.

Brojni fanovi uputili su im podršku u nadi da će nadležne službe odreagovati i kazniti počinioca koji remeti mir bračnom paru.

Podsećamo, Perućica je nedavno stao je pred naše objektive i progovorio o problemu sa kilažom sa kojim se susreo ranije. Muzičar je istakao da je pravi hedonista i da sa suprugom uživa u životu, ali i hrani.

Moja žena uvek ističe da se u životu najviše plaši samoće i gladi, pogotovo gladi. Frižider nam je uvek prepun hrane, nekad me je sramota jer igla ne može da padne u njega. Ne možemo ni sve da pojedemo, a ja bih voleo kada bi ona to malo smanjila i pravila manje porcije. To sve ima uticaja na mene, pa mi kilaža varira. Voleo bih da se vratim na momačku kilažu – rekao je Perućica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić