Login/Registracija

„MOŽDA JE GREŠKA ŠTO SAM ŽIVEO U PROVINCIJI“, Ljuba Lukić ISKRENO o svojim dostignućima u karijeri

Mnogi pevači stare garde, kažu kako nemaju poštovanje od strane mlađih i trenutno popularnih pevača, mada sa Ljubom Lukićem nije takav slučaj.

– Moram da priznam, da ima dosta mlađih kolega koji su izuzetno kulturna deca i poštuju starije kolege. Tako sam i ja kada sam bio mlađi,  jedva sam čekao da budem u blizini tih starijih. Ima dosta kolega koji nas poštuju i nadam se da uče od nas– kaže pevač.

94fc68d4ee99e3ab019ecdb30f5dc71d50bda8cf

Iza sebe ima veliki broj hitova, međutim mnogi smatraju da je mogao da stekne mnogo veću popularnost.

– To je ocena još nekih ljudi, kažu da sam mnogo više zaslužio, ali za mene je to normalno. Možda sam trebao da više uložim u sebe, možda je greška što sam živeo u provinciji i što se ranije nisam preselio u Beograd, ali ja sam zadovoljan. Ko zna kako bi to bilo da sam mnogo popularniji. Meni je drago što moje pesme traju i što će trajati, a ja ću praviti i nove– iskren je Ljuba.

b9d4a766c43b9c28233d66c695cfebfe0397ebcb

Ono što je pevačima najveći izazov u karijeri je odabir dobre pesme, pa koliko god da su snimili dobru pesmu, publika je uvek upoređuje sa onom koja je već postala hit.

– Uvek upoređuju, ali ti moraš uvek da tražiš dobar tekst i melodiju i da pretpostaviš kakva će da bude. Narod je sam taj koji izabere koja će postati hit. Neke moje pesme su se sada povampirile, i to mi je drago što su ljudi osetili pesmu „Ko te ljubi ove zime“ i ona je našla neko svoje vreme. U svojih 100 pesma uvek ima neka koja može da se povampiri- tvrdi Lukić.Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić