Login/Registracija

„Otac mi daje pare na kašikicu“, Barbara Bobak progovorila o problemu sa novcem: „Još sam pod kirijom“ (VIDEO)

Barbara Bobak, za kratko vreme postigla je vrtoglavu popularnost i postala jedna od najtraženijih pevačica koja puni klubove kako u regionu tako i po Evropi gde ima naših ljudi.

Sa dolaskom slave, stigao je i veći priliv novca sa kojim, pevačica priznaje ne ume da upravlja.

Ja ne znam da štedim, ja ne znam sa parama sekunde jedne, sve što imam ja ću da potrošim. Potrošiću na gluposti, na hranu, na putovanja. Naravno, ulažem i u posao, ali taj višak novca ne znam da sačuvam – iskrena je Bobakova koja je našla način kako da spreči prekomernu potrošnju.

Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašikicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radima na tome– iskrena je Barbara u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Nakon veze sa Darkom Lazićem, pevačica vešto skriva ljubavni život, međutim nema problem da govori o očekivanjima od muškaraca.

Ja mislim da bi muškarac trebao da bude ponosan da mu je partnerka jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega. Da im faktor uspešnosti i novca ne igra ulogu u odnosu. Muškarci koji se plaše jakih žena su slabići i samim tim mene ne interesuju– jasna je Barbara koja jednu stvar ne može da podnese:

Naučila sam da ne dozvoljavam da me iko kontroliše i proverava. Ne treba dopustiti neosnovano nepoverenje koje postoji zbog prošlih iskustava, ne treba dozvoliti da muškarac projektuje traume iz ranijih odnosa na vas– tvrdi ona.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić