Ljuba Aličić otkrio kako i gde će da završi karijeru: „To je grad koji volim i koji me voli“

ljuba aličić kraj karijere
Foto: Z.K.Munja

Iako ima impozantnu muzičku karijeru, Ljuba Aličić i dalje vredno radi i snima singlove, a poslednji koji je nedavno objavio posvetio je svom Šapcu. Ipak, tu se ne zaustavlja, a sad je otkrio i kako i gde će jednog dana da završi karijeru.

-Upravo sam snimio dve pesme koje će se naći na televizijama. Jednu od njih nazvao sam „Šabačka pesma“. Dve pesme su izašle i za kratko vreme Boga mi dobar je odziv – istakao je ponosno Ljuba.

ljuba aličić šabac
Foto: Z.K.Munja

Ljuba Aličić: „Kada se budem opraštao od svoje karijere to će da bude u Šapcu“

Pevač je u emisiji „Prala Roma“ na Grand televiziji otkrio i na koji način planira jednog dana da okonča karijeru, a taj događaj biće po svemu sudeći spektakularan.

– Ja volim svoj grad najviše na svetu. Šabac je moj grad koji ja volim i koji i mene voli. Najverovatnije kada se budem opraštao od svoje karijere to će da bude u Šapcu. Napraviću koncert u Šapcu – otkrio je Ljuba.

ljuba aličić o nastupima
Foto: Z.K.Munja

Ljuba Aličić: „Za mene je to osećaj da sam na svom terenu“

Osim što je veoma vezan za Šabac i Beč, na neki način posmatra svojom kućom, i mestom u kojem je često angažovan.

-Za mene je to osećaj da sam na svom terenu. Volim da dođem u Beč, pogotovo na romsku svadbu. Ljudi znaju da uživaju, a ima i bakšiša – rekao je Ljuba i istakao da uprkos tome što su se vremena promenila sve ostalo je ostalo identično.

-Pravo da vam kažem, meni je svako veče Nova godina. Pa ozbiljno. Jedino što tada dođe taj sekund i 12 sati da se čestita. Inače je kod mene puno kao da je svaki dan Nova godina – dodao je Ljuba.

BONUS VIDEO: Ljuba Aličić intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić