„Došla sam na Balkan da živim tuđe snove, a tih snova više nema“, Natali Prijović zbog ljubavi napustila sve, sad pati: „Bačeno je sve iz čistog hira“

NATHALIE PRIJOVIC 47 GOD. KOVIN 16

Finalistkinja osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Nathalie Prijović oglasila se na društvenim mrežama i emotivnom porukom rasplakala pratioce.

Naime, ona je uz fotografije rodnog grada istakla kako se zbog ljubavi preselila u Srbiju iz Francuske i dodala da te ljubavi danas, nažalost, nema.

nathalie prijovic 1

Nathalie Prijović rasplakala sve: „Snova više nema“

-Pre 20 godina sam napustila Nantes, koji sam toliko volela, da bih išla na Balkan da živim tuđe snove, snove moje voljene osobe. Danas ti snovi više ne postoje, bačeni su iz čistog hira, ali i dalje sam na Balkanu. Sreća, pa nekada odem do „mog doma“ i punim srce sa mnogo ljubavi – napisala je ona uz fotografije.

Capture 20

Podsetimo, suprug pevačice Natali Prijović oduzeo je sebi život još dok se ona takmičila u šouu veterana, a o tragičnom događaju otvoreno je govorila pred našim kamrama.

– Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenuNisam znala da toliko pati. To mi je najteže jer sam sa čovekom provela dvadeset pet godina i nisam mogla da shvatim, znala sam da mu je teško kao i svima nama. Nisam znala da mu je toliko teško – rekla je ona za Grand i dodala da je njenim ćerkama veoma teško.

-Još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savesti što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična– istakla je pevačica.

BONUS VIDEO – Ispovest Natali Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković