Login/Registracija

„Bolest ne bira godine“, Lepa Lukić zabrinuta za zdravlje Vesne Zmijanac: „Sve je stresno“

Lepa Lukić nedavno se vratila iz Kanade, a ceo put joj je kako kaže preseo, zbog čega neko vreme ne planira da ide avionom. Međutim, nju je u Beogradu dočekala jedna jako tužna vest, da je zdravstveno stanje njene koleginice Vesne Zmijanac narušeno i da je hitno operisana što je pevačicu potreslo.

Lepa Lukić od kako joj je umrla jako bliska prijateljica i koleginica Merima Njegomir skoro da se povukla. Nema je više na gradskim dešavanjima i promocijama, a gostovanja po emisijama je svela na minimum.

Vreme provodi u svom stanu na Žarkovu, a otkrila je i kako se osećala kada je čula da je Vesna Zmijanac hitno operisana.

Jako sam se zabrinula za Vesnu Zmijanac kada sam čula da loše zdravstveno i da je morala na hitnu operaciju. Baš mi je žao. Ne vredi, stresno je sada sve i eto to se onda odrazi na zdravlje. Vesna je mlađa od mene, ali bolest ne bira godine. Planiram da je zovem, da se čujem sa njom, ali nemam njen telefon. Moraću da nabavim od nekoga sa estrade i da je pitam kako je i da li joj nešto treba. Iako je sigurno Nikolija kod nje na Bukulji i sve joj pomaže – kaže Lepa.

Kraljica narodne muzike se osvrnula i na nastupe koje nije imala u Beogradu od pre tačno godinu dana, kada je nastupila u Skadarliji.

Što se tiče nastupa po Beogradu, nema ništa za sada. Ukinuli su one nastupe koji su bili u Skadarliji, a ovaj restoran novi u koji su svi sada prešli na Autokomandi da pevaju, to je više za ove mlade. Ja niti jurim nastupe, niti su mi sada potrebni, a nisam ni u toku iskreno – zaklučila je pevačica.

(Kurir/ Informer)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.