Login/Registracija

Lepa Lukić iznenađena zbog udvarača: „To ne bih prihvatila, ali lepo je“ (VIDEO)

3ab2a2c707b26ff97abda7c38b06bba2031f0959

Malo ko bi poverovao da Lepa Lukić ima osamdeset i dve godine, ali uprkos tome i danas veoma često dobija komplimente na račun svog izgleda, ali i vedrog duha i smisla za humor koji je nikada nije naspustio.

-Moja genetika je takva, to je sreća. Majka mi je preminula u 94. godini, a nije imala bore ni u tim godinama. Ja sam bila lepa žena u mladosti i ostala sam negovana i zato mi svi i daju komplimente danas- istakla je Lepa koja se i danas ne libi da izađe, prošeta, a često i dobro provede.

-Odem na pijacu da kupim voće jer niko ne zna da kupi kao ja. Iako meni ima ko da ode ja volim da se pokažem običnom narodu i uvek čujem „Evo naše Lepe“, pa to nema para da se plati, to nema cenu! Te ljude vredi ispoštovati. I gde god me sretnu na ulici kažu da sam lepša uživo nego na televiziji, a ja se našalim da zbog toga idem i da prošetam- ispričala je pevačica.

66e13783a4635c838641bf9654205f30d8b7d686

U mladosti je bila jedna od najfatalnijih žena, međutim pevačica ne krije da joj se i dan danas muškarci udvaraju, samo na malo suptilniji način.

-Mislila sam da mladost nosi svoje, ali sad u ovom vremenu i ovim godinama mi daju komplimente, a verovali ili ne udvaraju mi se mlađi ljudi, ne dvadeset godina mlađi, to ne bih prihvatila, ali lepo je to kada se nekome dopadaš i kada te neko gleda kao lepu ženu. To sve meni prija- otkrila je pevačica.

Baš poput većine žene i ona priznaje da sebi često nalazi mane, ali bez obzira na to nikada nije dozvolila da naruši svoje samopouzdanje.

-Našla sam ja sebi puno mana i čudila sam se šta je to kod mene, da li je to što lepo pevam, da li sam simpatična ljudima, mada su mi uglavnom davali komplimente za moj osmeh i oči. Nisam mogla da se odbranim od udvarača u mladosti, samo kažem ovog hoću, a ovog neću- prisetila se Lepa.

4d7ad9eb3da9292ea6e5b6e4a21811ba2f66daff

Iako se mnogi pitaju koja je tajna dobrog izgleda, Lepin recept je vrlo jednostavan- radite ono što volite i što vas ispunjava.

-Ja živim dok pevam a kad prestanem da pevam mislim da ću brzo da umrem. Takva sam osoba, volim da sam aktivna, da sam u društvu, ma meni je dosadan život da sedim u četiri zida. Kako meni odgovara, ja se tako ponašam- oduševila je mnoge svojim priznanjem.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović