Login/Registracija

Marija Šerifović dobila nalog za privođenje: U čudu se pojavila u sudu gde nije mogla da veruje šta je zateklo: „Lepo smo se proveli tih 10 minuta“ (VIDEO)

0db02b30261c583a671fa584d89c2d4df0fb13b8

Kroz vlogove koje redovno objavljuje, publika je upoznala Mariju Šerifović van scene zbog čega je obožava upravo zbog njene spontanosti, i neposrednosti koju pokazuje za razliku od drugih javnih ličnosti koje se često hvale lažnim sjajem.

Imali smo prilike da vidimo kako izgledaju njeni radni dani u „Zvezdama Granda“, a sada je pokazala kakve su joj ostale poslovne i privatne obaveze kada nema snimanja za pomenuti šou.

Na samom početku se požalila kako je umorna zato što je malo spavala prethodne večeri, a zatim otkrila kako se uputila u sud.

Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i oda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisampravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne– objasnila je Marija na čije se reči nadovezao njen vozač Miloš koji nije isključio mogućnost da je on napravio neki prekršaj.

marija vloggg

Ipak, iz suda Šerifovićeva je izašla slobodna i objasniala je kako zapravo nije bila u pitanju nikakav ozbiljan prekšaj, već da nije prilila poziv i da je trebala da potpiše određenu dokumentaciju.

Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta- zadovoljno je istakla pevačica čiji ceo vlog možete pogledati u videui ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: S. Čumić