Lepa Brena podelila uspomenu iz mladosti, pa raznežila sve: „Bilo je to u vremenu kada je ljubav mirisala u vazduhu“ (FOTO)

BRENA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 58 ok 1

Pevačica Lepa Brena sa pravom već decenijama nosi titulu najveće jugoslovenske zvezde. Bila je prva u inovacijama kada su muzika i scenski nastupi u pitanju, a vlasnica je i brojnih rekorda.

Ona se sada oglasila na svom Instagram nalogu, sa je prisetila jedne uspomene od više od 30. godina. Ova objava je raznežila i njene pratioce koji su se prisetili nekog lepšeg vremena.

-Bilo je to u vremenu kada je ljubav mirisala u vazduhu, tada se pesma bez stajanja čula čak 31 dan! Dragi moji, u februaru i martu 1987. godine oborili smo najveći rekord na području bivše Jugoslavije, kada smo Slatki Greh, naš tadašnji menadžer Raka Đokić i ja imali 31 uzastopni koncert na jednom mestu! I to, do tog momenta,niko nikad nije uradio – napisala je Brena i nastavila:

-Nije neko čudo da smo pevali više dana nego Sylvie Vantan i Yves Montand u Pariskoj Olympiji, jer ipak smo mi jugosloveni živeli u jednom okruženju punom ljubavi i duše i to smo razmenjivali jedni sa drugima.

https://www.instagram.com/p/CqIZJsRMqx2/

Podsetimo, pre nekoliko nedelja u Zagrebu je prvi put izvendena predstava koja je inspirisana životom najveće jugoslovenske muzičke zvezde.

Nakon premijere, Brena se zahvalila publici i glumcima, a u toku govora su je savladale emocije pa je priznala da je nekada počne da plače dok gleda kako je izgledao njen život i priseća se šta je proživela tokom karijere.

-Ja dođem na predstavu veoma srećna! Srećna sam zbog vašeg uspeha, kao da neko moje dete sada negde ide i ja treba da dođem da ga podržim. Tako doživljamam prosto čitavu ovu predstavu, ali kada uzmete onu lutkicu Lepa Brena i tresnete je o pod, ja tog trenutka počnem da plačem i da shvatam šta sam sve proživela i šta sam doživela u svom životu – kazala je Brena nakon premijere.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković