Nakon romantične veridbe Velid Handžić priznao šta mu je najteže palo: „Osetio sam to“

ipiccy image 12 2

Tokom desetomesečne borbe na Grandovoj sceni finalista prošlogodišnje sezone „Zvezda Granda“ Velid Handžić imao je neizmernu podršku svoje dugogodišnje devojke Lamije Bajramović koju je juče verio.

Naime, Velid je svoju dragu iznenadio romantičnom veridbom, a prve utiske je podelio ekskluzivno za Grand.

-Lepe vesti kod mene (smeh). Verili smo se i presrećni smo oboje! Moram da priznam da ovaj datum nije imao neko posebno značenje, ali prosto sam osetio da to treba da uradim sada- otkrio je za Velid, a na pitanje da li je imao tremu sa osmehom poručio:

-Najiskrenije stvarno nisam imao tremu s obzirom da smo u vezi već osam godina. Jako dobro se poznajemo i bio sam siguran u tu odluku. Sam čin veridbe je nekako čudan, ali znao sam da će pristati (smeh). Nas dvoje se stvarno znamo celog života, ali eto tek pre osam godina smo se svideli jedno drugom, a naravno gde drugo nego na mom nastupu- prisetio se Handžić.

velid han

Iako mu se dlanovi za razliku od većine muškaraca nisu znojili, talentovani pevač iz Bosne priznaje da je oko organizacije veridbe imao pomoć prijatelja.

-Nisam se savetovao u smisli kako ću da je verim jer sam uradio to onako kako bismo oboje želeli, ali sam prsten birao sa jednim prijateljem jer je taj deo ipak malo teži! Ma iskreno meni je najbitnije da se mi volimo i podržavamo. Ništa se kod nas nije promenilo, meni je ona i dalje najveća podrška u svemu, posebno kada je reč o poslu- rekao je talentovani momak iz Bosne ne skidajući osmeh sa lica.

1a3e551b18dcec1d32526b0b2cb80a30a070f5f6

S obzirom da je poznato da pevači vole lepe i uspešne žene, mnoge zanima ko je devojka koja je osvojila srce Velida Handžića.

-Moja verenica je inače završila fakultet i radi posao u svojoj struci- ostao je misterizan Handžić i dao obećanje da će snimiti numeru koju će posvetiti svojoj ljubavi.

I taman što se ekipa naše redakcije spremila da ga upita kada će svadba, Velid nas je preduhitrio i kroz osmeh poručio:

-Znam koje je poslednje pitanje! Bićete blagovremeno obavešteni, ne brinite!

282492620 1476533386077175 819800374985987532 n
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović