Janina ćerka zapalila društvene mreže plesom: „Kilo gore, kilo dole“ (VIDEO)

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Kristina Todorović ćerka pevačice Jane sve češće je aktivna na društvenim mrežama. Mnogi tvrde da je pevačicina naslednica kopija majke kada je u pitanju fizički izgled.

Dok je bila mlađa, Kristinu nismo imali prilike često da vidimo u medijima, a sada se sa roditeljima pojavljuje na događajima.

U poslednje vreme je sve aktivnija i na društvenim mrežama, a postala je zvezda na Tik-Toku gde njeni video snimci broje stotine hiljade pregleda, ima oko 150.000 pratilaca.

Istraživajući njene društvene mreže primetili smo da je Kristina od majke nasledila i dar za muziku, a pretežno se snima uz narodnjake.

Tako je sada snimila jedan video gde igra uz čuveni hit Mileta Kitića „Kilo gore, kilo dole“, a snimak je za samo nekoliko dana postao viralan na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Jana je pre nekoliko nedelja proslavila rođendan, a tom prilikom je otkrila da se uskoro priprema veliko slavlje u njenom domu.

-Uskoro će moja ćerka proslaviti 18. rođendan, tada smo planirali veliko slavlje i okupiću sve kolege i prijatelje da zajedno proslavimo- rekla je Jana nedavno.

U videu pogledajte šta je Jana nedavno izjavila za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković