Tejovac na proslavi jubilarnog rođendana okupio kolege sa estrade: Kada je on zapevao nastao je lom (VIDEO)

tejovac rodjendan

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dejan Nedić Tejovac proslavio je juče 30ti rođendan.

Pevač je rešio da proslavi jubilej, pa je u rodnom Kragujevcu okupio kolege, rodbinu, prijatelje koji su uživali u dobroj muzici do ranih jutarnjih sati.

Dejan je pozvao i brojne kolege sa estrade, a na žurku su došli Marina Stankić, Srećko Krečar i njegov muzički uzor i prijatelj Radiša Urošević.

Svi su se latili mikrofona, a posebno emotivan momenat je nastao kada je Radiša slavljeniku otpevao nekoliko njegovih omiljenih pesama.

Inače, sam Urošević je ranije govorio da je Tejovac njegov naslednik kad je pevanje u pitanju, a Dejan je oduvek govorio da je Radiša njegov muzički idol.

Podsetimo, pre nekoliko godina ovaj dvojac je snimio duet koji se i danas peva u kafanama i na veseljima, a Tejovac je tada priznao da mu je velika čast što je Radiša prihvatio da snime pesmu.

-Zadovoljstvo mi je što sam ovu pesmu snimio zajedno sa velikim čovekom i velikim pevačem Radišom Uroševićem. Pesma je potpuno drugačija od većine pesama današnjice i ima veoma jaku i ozbiljnu temu i poruku – rekao je Dejan tada. 

Foto: Instagram,
Autor: A.Milinković