Login/Registracija

Tejovac na proslavi jubilarnog rođendana okupio kolege sa estrade: Kada je on zapevao nastao je lom (VIDEO)

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dejan Nedić Tejovac proslavio je juče 30ti rođendan.

Pevač je rešio da proslavi jubilej, pa je u rodnom Kragujevcu okupio kolege, rodbinu, prijatelje koji su uživali u dobroj muzici do ranih jutarnjih sati.

Dejan je pozvao i brojne kolege sa estrade, a na žurku su došli Marina Stankić, Srećko Krečar i njegov muzički uzor i prijatelj Radiša Urošević.

Svi su se latili mikrofona, a posebno emotivan momenat je nastao kada je Radiša slavljeniku otpevao nekoliko njegovih omiljenih pesama.

Inače, sam Urošević je ranije govorio da je Tejovac njegov naslednik kad je pevanje u pitanju, a Dejan je oduvek govorio da je Radiša njegov muzički idol.

Podsetimo, pre nekoliko godina ovaj dvojac je snimio duet koji se i danas peva u kafanama i na veseljima, a Tejovac je tada priznao da mu je velika čast što je Radiša prihvatio da snime pesmu.

-Zadovoljstvo mi je što sam ovu pesmu snimio zajedno sa velikim čovekom i velikim pevačem Radišom Uroševićem. Pesma je potpuno drugačija od većine pesama današnjice i ima veoma jaku i ozbiljnu temu i poruku – rekao je Dejan tada. 

Foto: Instagram,
Autor: A.Milinković