Login/Registracija

Lepa Brena otvorila vrata luksuznog doma i pokazala kako Živojinovići slave kada su na okupu, a zbog ovog detalja svima popadale vilice: „Meni je to slatko“ (VIDEO)

d91da269ff5a1fe494ebad39de2da8ac1bcad54c

Lepa Brena nedavno je za za naš portal otvorila vrata svog doma i pokazala raj u kome uživa sa svojom porodicom koja obožava da se okupi u dvorištu kuće gde zajedno prave roštilj i uživaju u lepom vremenu pored bazena.

Proverili smo kako se Prvi maj proslavlja u domu najveće muzičke zvezde na ovim prostorima i da li je praznik rada za nju neradan dan.

Za praznik rada se ništa ne radi. To je zlatno pravilo. U našem domu nešto okrenemo na našem ražnju, to bude jagnje, prase ili nekakav ćevap i to je jedna akcija koju obavlja uglavnom muški deo porodice i zbog toga je meni sve to tako slatko– kaže pevačica koja se priseća bezbrižnih dana iz detinjstva kada je ovaj praznika slavila sa porodicom.

lepa breena dom 1

Za vreme Jugoslavije, kada smo bili deca i živeli u Brčkom, bila je jako velika radost. Tata je išao u nabavku, kupovao meso i piće. Mi smo obično išli na fazaneriju, to je čuveno brčansko lovište. Išli smo da ceo dan slavimo sa porodicama u prirodi. Uvek je bilo po tri ili četiri porodice. Sećam se svih tih izleta koji su bili fenomenalni. Uvek pamtim vedra i nasmejana lica, mi smo se igrali žmurke, limuna i narandže, badminton i naravno ne ljuti se čoveče… Jako sam se radovala sendvičima u prirodi. Uvek smo kupovali specijalnu šunku i sir, kolače i tako dalje… Prvi maj je praznik u kojem je cela nacija uživala i osećala se kolektivna radost. Možda zato što sam ja odrasla u porodici u kojoj je vladala harmonija. Nosim fantastične uspomene. Koliko sam samo plakala kada je padala kiša i kada smo morali kod kuće da slavimo– ispričala je muzička zvezda.

jio

Život u Jugoslaviji je, kako mnogi kažu bio dosta bezbrižniji, a evo kako se Brena seća tog vremena.

U poređenju sa onim što imamo danas u ponudi, imali mnogo manje. Putovali smo u Italiju po farmerke, minas kafu, setove, šimike cipele. Više smo se radovali nekim farmerkama tada nego danas bilo čemu što može da bude materijalno. Meni to mnogo fali danas. Fale mi ta vedra i nasmejana lica. Veoma je važno kako u porodici praviti dobru atmosferu. Moji roditelji su bili fantastični roditelji, vaspitavali su nas i učili pozitivnoj životnoj filozofiji. Porodica je nešto što je najdivnije– objašnjava ona.

BRENA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 58 ok

Beograđani obično današnji praznik proslavljaju u Košutnjaku i drugim prestoničkim šumama, a kako bi oni reagovali kada bi se tamo pojavila Lepa Brena i raspalila vatru.

Ja imam normalnu komunikaciju sa ljudima, ja radims a ljudima tako da lepo je kada vas ljudi vole i poštuju. Ja i dan danas idem na pijacu, kod svog obućara… Lepa Brena živi na sceni nekoliko sati, a van nje normalan život- iskrena je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.