Login/Registracija

Tijana Em u vrelom izdanju zapalila društvene mreže: Samo trakicama prekrila intimne delove, a od izvajane zadnjice boli glava (FOTO)

b1c822d3e36d57cd7a62266516bef67b6fe1683f

Pevačica Tijana Em pleni i stasom i glasom, a svojim objavama na Instagramu privlači veliku pažnju javnosti.

Kako na sceni, tako i u svakodnevnom životu, ne libi se da svoje atribute istakne u prvi plan što je učinila i na poslednjoj fotografiju koju je podelila sa svojim pratiocima.

tijana mil

Iako je oduvek važila za zgodnu i lepu devojku, pevačica je priznala kako je na sebi korigovala sve što je želela kako bi u potpunosti bila zadovoljna svojim fizičkim izgledom što se vidi u još jednoj provokativnoj objavi.

Naime, Tijana je pozirala u crnom kostimu koji prekriva njene grudi i imtimne delove, sok su drugi delovi tela pokriveni u trakama.

Brojni pratioci prokomentaisali su kako pevačica zrači i izgleda bolje nego ikad i za samo nekoliko sati lajkovali ovu objavu više hiljada puta.

Podsećamo, Tijana se nedavno podvrgla novog korekciji svojih grudi koje je želela da uveća.

 To je neka mala promena, ja sam to želela i prosto ja želim da radim ono što se meni sviđa, i ako sam ja sebi lepa ja tako i zračim i onda se sviđam svim ljudima oko mene– rekla je Tijana koja tvrdi da uprkos stalnom radu na fizičkom izgledu, sebi često nađe i manu.

343041180 6106592582765238 4807869559745800792 n

– Nama ženama uvek nešto fali i uvek ćemo da nađemo neku manu i zamerku čak i kada ne fali ništa, ali oprošteno nam je. Mislim da nisam preterala i želela sam sebi to malo što je falilo da dodam i da gori leto i da gore spotovi– iskrena je Milentijevićeva.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić