Login/Registracija

Sara Reljić ispraznila džepove gostima na jednom romskom veselju, a umesto bakšiša svi gledaju u ovo: „Izgleda jeftino“ (VIDEO)

471526ae3a2f4687501b80e2f28323dd06ef24d3

Pevačica Sara Reljić, poznata je kao pevačica koja pravi ludu atmosferu na veseljima, posebno na romskim svadbama na kojima je uvek rado viđen izvođač.

Sada je na Instagramu ponovo osvanuo još jedan snimak sa romske svadbe na kojoj se vidi da pevačica drži gomilu novca u rukama, a ujedno i meša kukovima dok peva.

Ipak, najveću pažnju je privukla njena haljina, koja je po mišljenju korisnika ove društvene mreže odavno izašla iz mode.

sara relj

„Koliko košta ova haljina 120 dinara“, „Pa gde ovo uopšte više ima i da se kupi“, „Ali zašto ovakva haljina, zaštooo?“, „Gledam i ne verujem“… su samo neki od komentara.

Podsećamo, o njenom novom izabraniku se šuškalo se već neko vreme, a Sara je konačno rešila da stane na put svim navodima i progovori o muškarcu koji je uspeo da osvoji njeno srce.

-Bila sam dugo singl ovde u Srbiji, u Evropi i ja odlučim da odem na odmor u Australiju na tri nedelje i upoznam tamo svog dečka. Doduše poznaju nam se porodice, znam ko je i šta je. Zaljubim se na keca, i ja i on. (smeh) Konkretno moj momak je odgovoran, ambiociozan, čovek od reči, baš je čovek od reči- otkrila je Sara ne skidjaući osmeh sa lica, a potom poručila:

-Dobro i ovako fizički je vrlo privlačan!

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.