Login/Registracija

Lavina emocija u studiju: Mikica zasvirao harmoniku, snajka razvalila hit Vesne Zmijanac (VIDEO)

Iako su godinama na estradi, Mikica Gačić i njegova snajka Goga nedavno su prvi put gostovali zajedno u emisiji.

Gorana nije skidala osmeh sa lica u društvu svog svekra, a u jednom momentu su u duetu priredili šou. Naime, Mikica je zasvirao harmoniku, a nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ pustila je glas i zapevala čuveni hit Vesne Zmijanac „Ne kunite crne oči“.

Da su savršen tandem priznala je i Lepa Lukić, koja je posebno pohvalila Gogu i njen talenat.

Da je sve zvučalo perfektno, osim potvrde jedne od najvećih zvezda sa estrade, govori i reakcija publike u studiju koja je sve vreme đuskala i gromoglasnim aplauzom pozdravila ovaj potez Mikice i Goge.

Podsetimo, Goga već godinama uživa u braku sa sinom Mikice Gačića, Markom kome je sudbonosno „da“ izgovorila 2017. godine. Njihova ljubav počela je na Grandovoj sceni, a porodica Gačić ne krije sreću što je upravo ona njihova snajka.

-Znao sam Gogu iz takmičenja, uvek je bila lepo, pristojno i kulturno dete. Sećam se Goga je gostovala u jednom rijalitiju i moja supruga Mira i ja sedimo u dnevnoj sobi, naravno, ona i Marko se tada još uvek nisu zabavljali i kažem ja Miri tada „Bože, vidi kako je ovo lepo dete, kad bi Marko ovakvu našao da se oženi bilo bi lepo„-sa osmehom se prisetio Mikica ne sanjajući da će jednog dana ona biti njegova snajka.

U videu ispod pogledajte kako su zvučali Mikica i Goga u tandemu:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović